Wie ben ik?

Ik ben Carina Hoppen, ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Voor mijn gezin vond ik gezond leven altijd al belangrijk. Ik heb veel aandacht gegeven aan gezonde voeding en beweging. Ik was mij onvoldoende bewust van de stralingsbelasting waaraan mensen tegenwoordig in onze samenleving, in hun huis, op school of op het werk worden blootgesteld. Mijn eigen bewustwording hiervan kwam doordat mijn man in 2010 ziek is geworden door overbelasting van elektromagnetische straling. Zelf had ik veel last van hoofdpijn in die tijd.

Wij hebben in 2010 een meting in ons huis laten verrichten door een meetspecialist. Hierdoor zijn wij ons bewust geworden van de hoeveelheid straling die in ons huis aanwezig was. Sindsdien heb Ik me verdiept in de gevolgen van elektromagnetische straling. Door de maatregelen die we hierna genomen hebben, merkten we dat ons hele gezin fitter is geworden.

Uit ervaring weet ik dat heel veel mensen niet goed weten wat voor straling er allemaal is. Vaak wordt gedacht dat het allemaal geen kwaad kan. Ook wordt er soms wat lacherig over gedaan, maar het is beslist een serieus en belangrijk thema.

Hadden we vroeger nog een beperkt aantal elektrische apparaten in huis, nu is dat veel meer geworden. Ook is er tegenwoordig veel draadloze apparatuur. De laatste jaren is hierdoor de stralingsbelasting enorm toegenomen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich meer bewust worden van straling in hun woon- en werkomgeving. Met mijn professionele meetapparatuur kan ik je in je eigen omgeving heel duidelijk laten zien wat het stralingsniveau is. Ik leg het begrijpelijk uit en geef advies over hoe het anders kan. Om het nog eens terug te kunnen lezen krijg je een verslag met de meetresultaten en mijn advies.  

 

© 2019 by Stralingsbewust Leven

*

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon