Woonwagen aan de Baltische kust

Woonwagen aan de Baltische kust

Ons natuurlijke toevluchtsoord (3500 m²) is genesteld tussen heuvelachtige weiden, bossen, stranden en enkele nabijgelegen kliffen aan zee. Het perceel heeft veel fruitbomen en andere bomen, bramenstruiken en struiken. Op het zuiden gericht, werd de vintage arbeidershut (20 vierkante meter) omgebouwd tot een leefruimte met vrijwel geen ecologische voetafdruk. De aparte slaapkamer, keuken en ruime woonkamer worden aangevuld met een veranda van 14 vierkante meter op het westen. Alle vloeren zijn van lariks.
Alle elektriciteit wordt opgewekt met zonne-energie met watervoorziening aan boord van tanks of in het nabijgelegen "badhuis" op hetzelfde perceel met zijn douche op zonne-energie. Bij kouder weer kan een houtkachel gebruikt worden. Sinds 2016 hebben we een aanvullende niet-solaire stroomvoorziening gekregen, d.w.z. om te douchen zonder zon.
Bovendien bieden wij: Fiets- en bedlinnenverhuur (gelieve vooraf te bevestigen), teken- en schildersets, knutselspullen, strandbenodigdheden.

Adres:
Kalkhorst
Mecklenburg-Vorpommern
Duitsland

Type locatie:
Vakantie

Site:
https://www.airbnb.com/rooms/656267

Beoordelingen:
https://www.airbnb.com/users/show/3305143

Email:
Via Airbnb

Hoe is de situatie m.b.t. zenders en wifi:
Er staat een zendmast op ongeveer 2 km afstand. Verder 12VDC voeding, intermitterend 220V/80W vermogen met omvormer, DVB-T TV, radio en DVD speler, koelkast, 2-pits gasfornuis en spoelbak.

Korte beschrijving:
Leef het "eenvoudige" leven aan de Oostzee: in een arbeidershut op zonne-energie.

Sleutelwoorden:
Woonwagen, boomgaard, Duitsland, Oostzee, Ostsee