Domaine de la Briandais

Domaine de la Briandais

In het hart van het Regionaal Natuurpark van Brière en aan de rand van het schiereiland Guérande, hebben we een unieke plaats van genezing en rust gecreëerd met een zeer lage elektromagnetische blootstelling. Eenmaal voorbij de poort nodigen we je uit om je mobiele telefoon uit te zetten of in vliegtuigmodus te zetten, en laat je dan meeslepen door de schoonheid van de plek.
Een 18e-eeuws herenhuis genesteld in het hart van een park van 8 hectare dat wordt begrensd door een meer, op ruime afstand van de relaisantennes, met 15 smaakvol ingerichte kamers, een restaurant met elegante huisgemaakte gerechten gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten, evenals een gezellige intieme bar.

Adres:
Lieu-dit La Briandais,
Missillac, France, 44780

Type locatie:
Vakantie 

Telefoon:
+33 2 40 88 32 66

Site:
https://www.domainedelabriandais.com/
https://www.facebook.com/domainedelabriandais
https://www.instagram.com/domainedelabriandais/

Email:
bonjour@domainedelabriandais.com

Hoe is de situatie m.b.t. zenders en wifi (weinig of geen)
Zodra u op de parkeerplaats aankomt, nodigt een bord u uit om uw mobiele telefoon uit te zetten of in vliegtuigmodus te zetten, evenals uw apparaten die wifi of Bluetooth gebruiken. Daardoor zenden ze niet langer elektromagnetische golven uit die hoge frequenties worden genoemd, wat iedereen een verblijf of een haakje garandeert waarin je de ervaring van elektromagnetische soberheid zult beleven. Maar wees gerust, je wordt niet afgesneden van de wereld! Een vaste internetverbinding is beschikbaar in alle kamers van het landhuis, en in een speciale ruimte in het park kunt u telefoneren met uw mobiele telefoon.

Korte beschrijving:
Een unieke plaats van genezing en rust gecreëerd in het Regionaal Natuurpark van Brière met een zeer lage elektromagnetische blootstelling.

Sleutelwoorden:
elektromagnetische soberheid, 18e-eeuws herenhuis, Frankrijk

Video:
https://youtu.be/cBYem4wV0Uk